آثار معجز آسا و سند زیارت عاشورا
شنبه, ۱۸ آبان ۱۳۹۲، ۰۲:۰۱ ب.ظ
1 ـ در زمان مرحوم آیت الله میرزای شیرازی بزرگ در کشور عراق مرض وبا شیوع پیدا کرد و به قدری شدید بود که جنازه قربانیان در کنار خیابان ها رها شده بود و کسی نبود که آن ها را جمع کند ، کسانی هم که امکانات داشتند و می توانستند فرار می کردند ، در همان ایّام روزی در مجلس درس مرحوم آیت الله میرزای شیرازی که در شهر سامرا بود ، شاگردان گفتند که " آقا وبا به این جا نیز رسیده و سرایت کرده ، چه کنیم ؟ "مرحوم میرزا در مجلس که بزرگان و شارگردانش نشسته بودند فرمود : « من حکم می کنم که از همین امروز همه ، زن و مرد ، کوچک و بزرگ زیارت عاشورا را با 100 لعن و 100 سلام شروع کنید به خواندن تا خداوند این مرض را برطرف نماید . »این خبر یه سرعت در عراق منتشر شد و نقل کرده اند که 3 روز بیشتر طول نکشید که دیگر کسی از شیعیان به مرض وبا از دنیا نرفت و این بیماری به صورت کامل برطرف شد .
2 ـ در عهد زعامت مرحوم آیهاللّه حاج سیّد محمّد حجّت کوهکمرى قحطى و گرانى سختى پدید آمد ، آن مرحوم چهل نفر از طلاّب مهذّب و متدیّن را دستور داد که به مسجد جمکران مشرّف شوند و در پشتبام مسجد به صورت دستهجمعى زیارت عاشورا را با صد سلام و صد لعن و دعاى علقمه بخوانند ، آنگاه به حضرت موسى بن جعفر ، حضرت ابوالفضل و حضرت علىاصغر علیهمالسلام متوسّل شوند ، رفع گرانى و نزول باران را از خداوند بخواهند . چهل تن از طلبه فاضل و متدیّن به امر مرجعیّت اعلاى تشیّع به میعادگاه عاشقان شرفیاب شدند ، زیارت عاشورا را طبق دستور آن مرجع آگاه انجام دادند ، مسجد جمکران را به قصد قم ترک کردند . هنوز به دهِ جمکران نرسیده بودند که باران رحمت سیلآسا فروریخت و طلاّب ناچار شدند که لباسهاى خود را درآورند ، کفشهاى خود را به دست بگیرند و از میان سیلابها عبور کنند
.
3 ـ داستان همسرِ صالحه استاد « اشرف حدّاد » را همه شنیدهاید که به زیارت عاشورا مداومت داشت ، در شب اوّل رحلتش سه بار امام حسین علیهالسلام به دیدارش تشریففرما شدند و در بار سوّم امر فرمودند که عذاب را از اهل آن قبرستان بردارند .
3 ـ داستان همسرِ صالحه استاد « اشرف حدّاد » را همه شنیدهاید که به زیارت عاشورا مداومت داشت ، در شب اوّل رحلتش سه بار امام حسین علیهالسلام به دیدارش تشریففرما شدند و در بار سوّم امر فرمودند که عذاب را از اهل آن قبرستان بردارند .
4 ـ سیّد احمد رشتى هنگامى که از قافله عقب ماند و از زندگى دست شست ، توسّل فراوان نمود ، سرانجام به محضر کعبه دلها تشرّف یافت ، حجّت خدا بعد از فرمان نماز شب و جامعه کبیره فرمود : « شما چرا عاشورا نمىخوانید ؟ عاشورا ، عاشورا ، عاشورا » .
5 ـ مرحوم میرزا ابراهیم محلاّتى ، عموى مرحوم آیهاللّه حاج شیخ بهاءالدّین محلاّتى ، در شب 24 صفر 1336 ه . در شیراز رحلت کرد . در همان شب مرحوم شیخ مشکور در نجفاشرف حضرت عزرائیل علیهالسلامرا رؤیا کرد . از او پرسید : از کجا تشریف مىآورید ؟ فرمود : از شیراز ، از قبض روح میرزا ابراهیم محلاّتى مىآیم . از وضع آن مرحوم در عالم برزخ پرسید ، فرمود : در بهترین حالت است ، خداوند هزار فرشته موکّل فرموده ، که از او اطاعت کنند . پرسید : از کجا ایشان به این مقام رسیده ؟ فرمود : او سى سال تمام بر زیارت عاشورا مداومت داشت . شیخ مشکور خوابش را به میرزا محمّدتقى شیرازى نقل کرد ، او به شدّت گریه نمود ، گفته شد : خواب است ، فرمود : بلى ، ولیکن خوابِ شیخ مشکور است . فرداى آن روز تلگرافى از شیراز رسید و صادقه بودن رؤیاى شیخ مشکور بر همگان ثابت شد .
6 ـ مرحوم شیخ صدرا بادکوبهاى که بر زیارت عاشورا مداومت داشت ، در 11 شعبان 1392 ه . درگذشت ، پس از 23 سال هنگامى که قبر شریفش در موقع تخریب وادىالسلام توسّط رژیم عفلقى شکافته شد ، پیکر پاکش تر و تازه پدیدار گردید .
7 ـ مرحوم حاج شیخ حسن فرید که داستان سامرّا را از مرحوم حایرى شنیده بود ، به گرفتارى سختى مبتلا مىشود ، از روز اوّل محرّم به زیارت عاشورا شروع مىکند ، روز هشتم از برکت آن زیارت به صورت خارقالعادهاى مشکلش حل مىشود.
8 ـ بانویى که تا بیست سال بعد از ازدواج اولاد دار نمىشد ، با مداومت بر زیارت عاشورا ـ به مدّت چهل روز ـ صاحب فرزند شد .
9 ـ مرحوم آقانجفى اصفهانى مىنویسد : دو چلّه زیارت عاشورا جهت مطالب مشروعه خواندم و نتیجه گرفتم .
10 ـ مرحوم حاج شیخ عبدالنّبى عراقى که کتاب ارزشمندى در کیفیّت مداومت بر زیارت عاشورا نوشته ، انگیزه نگارش این کتاب را برآورده شدن حاجتى به برکت زیارت عاشورا معرّفى مىکند که به نظر ایشان محال عادى بوده است .
۹۲/۰۸/۱۸